Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Espai rehabilitador a l'aire lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual

Codi de votació 1562 a www.tuajudes.com

Fundació Villablanca  presenta el projecte Espai Rehabilitador a l’Aire Lliure per a persones amb discapacitat al programa Tu Ajudes de CatalunyaCaixa, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.
 
Les persones amb discapacitat presenten en un alt percentatge problemes de mobilitat (hemiplegia, paràlisi, etc.) i problemes sensorials (ceguesa i sordesa) que comporten una manca d’oportunitats per realitzar activitat física sense un entorn adaptat. Això duu en molts casos un agreujament de la discapacitat present i problemes de salut associats com l’obesitat, sedentarisme, diabetis, osteoporosis entre d’altres.
 
La possibilitat de comptar amb un espai rehabilitador adaptat farà que aquesta població es pugui beneficiar de tots els efectes positius que comporta la pràctica de l’activitat física en un espai a l’aire lliure. Els avantatges de la pràctica de l’activitat física amb el suport d’equips i material adaptat específicament per a persones amb discapacitat són molts. Igual que en el cas de la població general, millora la funció cardiorespiratòria, millora les alteracions del sistema limfàtic, la potència muscular, la funció articular, el restrenyiment, disminueix la glucosa en sang, el colesterol, etc.
 
En el nostre servei, els beneficis sobre els usuaris susceptibles d’utilitzar aquest equipament anirien més enllà. L’activitat física a l’aire lliure per a persones amb discapacitat és més atractiva i estimulant que la seva realització en un espai tancat, assolint de forma més ràpida els objectius individuals proposats per cada usuari. Així, l'Espai Rehabilitador a l’Aire Lliure permet convertir una activitat física i rehabilitadora en una activitat lúdica capaç de millorar l’autoestima, l’estat d’ànim, potenciar la disminució de conductes problemàtiques. En definitiva, millorar la Qualitat de Vida.
 
Per fer possible aquest projecte pots votar per aquest projecte, que té el codi de votació 1562 de l'1 de març fins al 30 d'abril, a través de qualsevol oficina de CatalunyaCaixa, amb la Butlleta de Votació de Tu Ajudes, o a través de la web www.tuajudes.com

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES