Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Núvol de lletres


Durant aquest estiu, un petit grup de dones implicades amb la costura i participants del taller creatiu del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Vendrell, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, han tingut l’oportunitat de poder col·laborar al Núvol de Lletres, projecte que te com a objectiu donar una mica d’alegria als bressols dels nounats ingressats i a les seves famílies de les diferents Unitats de Criança Intensiva Neonatal dels hospitals de Catalunya.
 
La missió de les participants del SRC ha estat rebre els materials, els  passos i les indicacions específiques proporcionats pel Núvol de Lletres i començar a elaborar les lletres que finalment formaran el o els noms dels nens hospitalitzats.
 
Tot i que, des de l’SRC es van aconseguir realitzar 20 lletres, la tasca no ha estat fàcil degut al grau de perfeccionisme i d’autoexigència de les participants. Per tant, aquesta activitat ens va donar la possibilitat de poder treballar l’autoconcepte, la tolerància a la frustració, la paciència i el gust per la feina feta. Així mateix vam tenir la possibilitat de reforçar el sentiment d’eficàcia i pertinença al  treballar per a un projecte comunitari.
 
Us deixem enllaços sobre el projecte amb la finalitat de poder continuar fent difusió
@nuvoldelletres
nuvoldelletres@hotmail.com
 
https://www.tarragonaradio.cat/nuvol-de-lletres-el-projecte-per-crear-ambients-tranquils-a-nadons-prematurs/


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES