Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Institut Pere Mata participa en al 5a Jornada de Recerca a l’Institut Català de la Salut

El proper 8 de novembre tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Corporatiu la 5a Jornada de Recerca a l’Institut Català de la Salut, en la que també prendrà part l’Hospital Psiquiàtric Universitari Institut Pere Mata a través de la directora de l’Àrea de Recerca de la institució, Elisabet Vilella. Vilella representarà l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), i durant la seva intervenció exposarà  el resultats del treball Expressió del receptor DDR1 en la mielina i la relació amb la psicosi.
 
La jornada té per objectiu reunir als investigadors i investigadores representatius dels set instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l'ICS i posar en comú els avenços científics que s’hi estan duent a terme.
 
Durant la trobada també es farà públic el guanyador o guanyadora de la cinquena convocatòria del Premi a la Trajectòria Investigadora a l'ICS, que vol distingir la tasca d'un professional que hagi contribuït de forma significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut en l'àmbit de l'ICS i mantingui una activitat de reconegut nivell científic.
 
Per participar en la 5a Jornada de Recerca a l’Institut Català de la Salut, que és gratuïta, cal formalitzar la inscripció per correu electrònic.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES