Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La "Feria d'Abril" arriba a Àtria

 
Ja som a l’abril, el mes de les flors i la Feria d’abril! I a la residència de menors ATRIA, de Villablanca, aprofitant el bon temps, ens hem animat a decorar el pati interior transformant l’espai en una veritable “caseta andalusa”.
 
Durant el passeig del matí amb alguns dels nens i nenes de la residència, hem recollit moltes flors de colors dels jardins de Villablanca. Després, des de primera hora de la tarda, amb la iniciativa del personal d’atenció directa i amb l’ajuda dels nostres nens i nenes, hem realizat diverses manualitats per decorar parets i finestres. També hem fet flors amb paper per posar-nos al cabell. Alguns nens han ajudat a retallar i d’altres han enganxat gomets. Les noies s’han maquillat i tots ens hem vestit per l’ocasió.  En poc temps l’espai s’ha omplert de color i alegria.
 
Als nens i nenes d’ATRIA els agrada molt la música i és un recurs que utilitzem amb freqüència, tant quan fem festes temàtiques com durant les activitats programades (per ex.: durant les estones de relaxació, Karaoke, etc.). Les sevillanes i les rumbes han sonat pels altaveus mentres treiem les taules i matalassets al pati per gaudir del berenar prenent el sol. Ha estat una tarda ben divertida i diferent.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES