Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca participa per tercer any consecutiu en el Gran Recapte del Banc d’aliments

La col·laboració de Villablanca al Gran Recapte del Banc d’aliments podem dir que s’ha consolidat. Per tercer any consecutiu, treballadors del centre han prestat suport a residents fent de voluntaris els dies 30 de novembre i 1 de desembre.
 
En torns de 3h, dues parelles per torn, dos treballadors i dues persones amb discapacitat intel·lectual han cobert les 24h de presència en el supermercat Bon Preu de l’avinguda Dr. Vilaseca de Reus. S’han recaptat 402 caixes, uns 6.030 kg que el Banc d’aliments de Reus destina a entitats locals per repartir a persones en situació de necessitat.
 
Les persones amb discapacitat també poden fer voluntariat, aquesta és una realitat, amb suport poden fer una acció solidària i fer retorn a la societat. Ells, que sempre reben, aquesta vegada poden donar i això els motiva i té una relació directa sobre l’autoestima.
 
En funció de les capacitats i de les habilitats socials que té cadascú, es distribueixen les tasques dels voluntaris. Uns donant les bosses als clients, altres agraint les donacions i altres classificant-ho en les caixes i preparant-ho per a la recollida.
 
Aquesta ha esdevingut una altra de les accions d’inclusió social en la que les persones amb discapacitat són protagonistes. Esperem, amb el compromís de tothom, poder seguir donant-hi continuïtat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES