Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca Social signa un nou conveni d’FP dual amb l’IES Gaudí de Reus

 
Des de fa diversos anys, Villablanca Serveis Assistencials acull a 5 alumnes d’FP dual del Cicle Formatiu d’Atenció a les persones amb situació de dependència en col·laboració amb l'INS Gaudí de Reus. L'experiència ha estat tan positiva que s'ha decidit incorporar aquest model en altres serveis, com en aquesta ocasió, al Centre Bellissens de Villablanca Social.
 
El conveni va ser signat per Misericòrdia Rodríguez, Gerent de Villablanca Social; i Jordi Garcia, director de l'INS Gaudí de Reus. A l'acte també van estar presents Carme Queralt, Cap d'Estudis; Lourdes Rue, coordinadora d’FP Dual; i l'alumne d'FP dual que ha optat a la plaça, Francisco Ventura.
 
La incorporació d'alumnes en règim dual és una excel·lent oportunitat per formar professionals del sector i així mateix suposa nous reptes als serveis i als professionals.
 
Tots els alumnes d'FP dual compten amb el suport de tutors en el lloc de treball, que els acompanyen en el dia a dia i els ajuden a adquirir els coneixements necessaris.
 
Des de Villablanca, continuem iniciant accions innovadores que evidencien el compromís de l'entitat amb el teixit d’estudiants de la ciutat, amb els instituts i amb la societat en general. Alhora, aquest compromís repercuteix en obtenir i fidelitzar en les nostres plantilles uns bons professionals, que tot plegat impactaran en millorar el benestar dels usuaris dels nostres serveis.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES