Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nova estrena a la ràdio!

El passat 25 d’abril el grup de teatre de Bellissens va estrenar una obra original titulada “Esta es tu radio”.  El format de l’obra recorre la història de la música, tant nacional com a internacional, des dels anys 60 fins a l'actualitat. Imitant un estudi de ràdio, quatre actors guien la història de la música a través d’un programa especial en el que hi participen convidats, s’hi fan entrevistes i actuacions en directe.
 
En aquest cas, el grup va optar per un model de teatre inclusiu, on els actors amb i sense discapacitat, comparteixen escenari. Aquest fet permet un major dinamisme de l’obra i facilita guiar-la des del propi escenari. Un total de 25 actors van pujar a l’escenari creant un ambient de molta complicitat i van ser aclamats per un públic jove i entregat.
 
L’estrena de l’obra va arribar a oïdes del programa Societat Limitada i el passat 13 de maig ens van convidar a participar al seu programa per compartir amb nosaltres la nostra experiència. Dos dels actors juntament amb la coordinadora del teatre va ser entrevistats.
 
El programa enregistrat apareixerà al blog de "Societat Limitada" societatlimitada.blogspot.com .


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES