Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Usuaris de la residència i centre de dia "l'Hospitalet - Bellvitge" visiten el Parc del Laberint


L'oci ha estat identificat com un component fonamental en la qualitat de vida de les persones. Les activitats d'oci s'han mostrat com contribuïdors en la percepció subjectiva de satisfacció i benestar i, per tant, milloren la qualitat de vida dels nostres usuaris.  Dintre del programa anual de sortides planificades per als residents i usuaris de centre de dia de “L’hospitalet – Bellvitge” gestionat per Villablanca Social, s’ha realitzat  la visita al PARC DEL LABERINT D’HORTA. El parc del Laberint d'Horta és un jardí històric al districte Horta-Guinardó de Barcelona i el més antic que es conserva a la ciutat. Ubicat a l'antiga finca de la família Desvalls a la vora de la serra de Collserola.
 
Aquesta visita es va realitzar el dia 27 de maig i van participar vint-i-un residents i set usuaris del servei de centre de dia, acompanyats pel personal dels serveis.  El trajecte es va fer en autobús adaptat i van estar al recinte des de les 10:30 fins a les 16:00 gaudint d’un pícnic per dinar, preparat pel servei de cuina.
 
Dintre del recinte van poder gaudir dels diferents espais del Parc i per suposat passejar per el laberint que li dona nom.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES