Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Bella i la Bèstia al teatre Bartrina amb el grup de Teatre Bellissens, de Villablanca Social

El passat dijous 29 de novembre de 2018, emmarcat per la setmana de la Discapacitat, un any més, el Grup de Teatre Bellissens, de Villablanca Social, format per professionals i usuaris del centre, va tornar a sorprendre sobre l’escenari.
 
L’obra La Bella i la Bèstia es va presentar per primera vegada al Teatre Bartrina de Reus, un lloc emblemàtic de la ciutat, que va permetre donar a l’obra i als actors la importància que mereixen.
 
Des de fa anys, cal destacar el treball fet per part dels professionals i usuaris del grup de teatre; en nombroses ocasions han ofert al públic musicals reconegudes obres emblemàtiques i de creació pròpia que han arribat també a l’emoció dels espectadors. L’activitat de teatre permet treballar l’expressió emocional dels participants i enforteix el vincle entre els actors i actrius i això permet accedir a un públic agraït que reconeix la feina feta.
 
Esperem amb ganes que continuïn treballant amb l’energia i implicació que els caracteritza per gaudir de les properes presentacions.
 
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES