Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Professionals auxiliars d'atenció a la dependència


El 98% del personal d'atenció directa de Villablanca supera l'acreditació que els reconeix com a Professionals Auxiliars d'Atenció a la Dependència.
 
Durant els últims anys, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, ha establert diferents mesures encaminades a l'acreditació de competències professionals del personal d'atenció directa a la dependència. En aquestes mesures es contemplava que pel 31 de Desembre de 2015, tots els professionals que treballessin en l'atenció directa amb persones en situació de discapacitat i dependència haurien d'estar formalment acreditats. L'acreditació comportava estar en possessió d'un títol superior o de grau mitjà de l'àmbit sociosanitari, o bé tenir acreditada l'experiència professional.
 
Des de Villablanca Serveis Assistencials, Villablanca Social i Fundació Villablanca, es va iniciar un pla d'informació i acompanyament amb el propòsit que tots els professionals aconseguissin l'acreditació en el menor temps possible.
 
El major esforç ha estat realitzat pels propis treballadors que han passat per processos de formació, assessorament i avaluació, on ha calgut una gran implicació personal.

En l'actualitat, podem estar orgullosos d'afirmar que el 98% del personal ha superat el procés de reconeixement i acreditació com Professionals Auxiliars d'Atenció a la Dependència. Això ens permet encarar el futur amb equips d'atenció directa cada vegada més professionalitzats i continuar treballant cap a l'excel·lència en l'atenció dels usuaris que utilitzen els nostres serveis.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES