Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Com una xarxa invisible

 
Tot el reconeixement, respecte i admiració per la tasca imprescindible que està fent en aquesta crisi sanitària el personal d’atenció directa dels centres de persones amb discapacitat intel·lectual. Incloses dins el personal essencial, amb la resta de persones que treballen en aquest engranatge de centenars de treballadors que és Villablanca, cadascú des del seu rol professional, treballen des del compromís i la responsabilitat amb el convenciment que tot sortirà bé.
 
Ara ells son els nostres herois i heroïnes, perquè més que mai tenen cura de la vida de les persones, perquè els hi presten suport, perquè malgrat la por i la incertesa han sabut trobar l’equilibri i incorporar en el seu dia a dia la lluita contra la aquesta pandèmia.
 
Aquestes setmanes ha canviat la nostra manera de treballar, sense perdre l’essència del que fa cadascú, però adaptant-ho a aquest requeriment vital, per la vida i per evitar que aquesta malaltia ens la comprometi o arrabassi a tots.
 
A Villablanca cerquem formes de donar-nos escalf, paradoxalment des de la distància, en aquesta lluita íntima i col·lectiva que tenim contra el Covid-19. Ens trobem diàriament a les 12h, al jardí davant de les residències i piquem de mans pels que estan a primer línia i per tots nosaltres, determinats malgrat les dificultats, això ens sosté i ens fa sentir més junts que mai, per afrontar aquest repte i del que sabem que ens sortirem.
 
És una carrera de fons en el que guanyem temps al temps. La vida ens ha fet aturar i paradoxalment hi ha sectors de la societat que estan més actius que mai, incorporant noves formes de treballar i de fer. I com una xarxa invisible fem que això funcioni, no es perden els somriures, s’endevinen sota les mascaretes, els ulls adquireixen aquests dies major expressivitat, no ens podem abraçar, apropar ni gaudir dels temps descansos plegats en el lloc de treball, però sabem que hi som i que ens tenim els uns altres, hem teixit una xarxa invisible. #JoActuo #EnsEnSortirem


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES