Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Partit solidari FCB

Usuaris i professionals dels Serveis de Villablanca anem a veure jugar el barça al Camp Nou!


Per setè any consecutiu, el Departament de Treball, Afers socials i Famílies va col·laborar en la celebració de la Diada del Soci Solidari, organitzada per la Fundació Futbol Club Barcelona i l’Àrea Social del Club. La campanya d’enguany es va desenvolupar coincidint amb el partit de Copa del Rei contra Real Murcia Club de Futbol, que es va jugar el passat dia 29 de novembre.

Una vegada més, l’entitat, socis i sòcies van mostrar el seu caràcter solidari. Aquesta Diada del Soci Solidari parteix del desig de poder oferir la possibilitat d’assistir a un partit al Camp Nou a col·lectius d’interès social que col·laboren per millor la qualitat de vida i la integració de col·lectius
en risc d’exclusió social.

El Club ens va convidar a participar d’aquesta Diada, el que va possibilitar que un grup de 25 persones entre residents i personal dels serveis de Villablanca pogués anar a veure jugar el Barça al Camp Nou. Cal posar en valor la predisposició del personal voluntari que va prestar suport als usuaris per tal de poder fer la sortida, molt desitjada i celebrada per tothom.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES