Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Mona de Pasqua a Àtria. Imaginació, diversió i dolços

 
Avui, amb motiu de les celebracions festives pròpies d'aquestes dates, a Àtria (unitat residencial de nens i adolescents de Villablanca, Serveis Assistencials) ens hem posat a la feina –o millor dit, a la massa – perquè els menors, juntament amb el personal d'atenció directa i personal tècnic, facin gala de la seva imaginació decorant la Mona de Pasqua i, amb la combinació de diversos ingredients, la preparin al seu gust.

En primer lloc hem realitzat un taller de manualitats on els menors han tingut l'oportunitat de realitzar el seu propi pollet de pasqua, el qual s'utilitzarà posteriorment per a decorar la Mona.

A continuació, prenent les mesures necessàries d'acord amb les circumstàncies actuals provocades per la pandèmia, cadascuna de les persones usuàries ha procedit a endolcir el seu propi tros de bescuit amb els ingredients que teníem a la nostra disposició fent així que cada nen i nena pugui tenir la seva pròpia porció de Mona personalitzada.

En aquests moments, cada vegada resulta més imperatiu tornar a una normalitat més anhelada i quina millor manera d'aconseguir-ho que celebrar les dates actuals amb imaginació, diversió i dolços.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES