Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Participació en els actes del Dia Internacional de les persones amb disCAPACITAT

 
Aquest mes de desembre s’ha commemorat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzat des del Consell Municipal de la Discapacitat de l'Ajuntament de Reus del que la Fundació Villablanca en forma part.
 
Des dels diferents serveis s’ha participat activament. L’acte institucional, al Castell del Cambrer de Reus va ser presentat per Àngels Ortega, directora assistencial de Villablanca, on es  va estrenar del documental Kayak no límits, Menorca a cegues. El seu protagonista, Isaac Padrós que té una discapacitat visual, va explicar la seva experiència en la travessa amb el suport del seu amic i guia Rai Puig.
 
La companyia de teatre de la residència Bellissens va presentar al Teatre Bartrina de Reus l'obra Aquellas tardes del recuerdo. Va ser un recorregut per les cançons de dibuixos animats més populars que va evocar emocions i records a totes les assistents. El grup de teatre del centre està consolidat i fa anys que estrena una obra coincidint amb la celebració del Dia Internacional.
 
La residència Marinada, va fer un Taller de Cuina al centre Cívic Llevant. Les sis persones residents que formen part del Grup de Cuina del centre, van traslladar la seva activitat al centre cívic de Reus on totes les assistents van tenir l’oportunitat de veure com amb suport de dues monitores, elaboraven diferents canapès per aquestes festes de Nadal. Hi havia també receptaris del grup de cuina amb un recull de les receptes que fan, la majoria de reposteria.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES