Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

En situacions excepcionals… tots i totes donem un cop de mà!

 
Aquesta situació de confinament el que ha posat de manifest és que ha estat necessari flexibilitzar les funcions i les dinàmiques en l’entorn hospitalari. Ja no n’hi havia prou en dur a terme les activitats programades i les rutines sinó que havia de repensar com fer per poder portar la situació de manera més esdevenidora.
 
D’aquesta manera, han sorgit tasques que els mateixos nois i noies s’han ofert a col·laborar com el pintat de carro de la UHEDI (Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual) de Villablanca.  Joan i Cristian han demostrat les seves grans habilitats amb la brotxa i han pogut millorar l’aspecte que aquest carro de ferro tenia i que s’usa a la UHEDI per traslladar coses diverses.
 
S’han controlat els possibles riscs i per aquest motiu s’ha fet en una zona oberta a l’aire lliure i amb supervisió de personal. Ells s’han sentit privilegiats per poder optar a una tasca que requereix certa experiència i que els diferencia de la resta del grup. I nosaltres hem fomentat la iniciativa i la seva autonomia, aspectes a afegir en el seu procés de rehabilitació.
 
És un honor poder comptar amb nois tan predisposats a cuidar el d’ús comú i millorar el seu aspecte. Moltes gràcies en nom de tota la UHEDI.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES