Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Invitació a l'Acte Institucional de la Taula Salut Mental del Camp de Tarragona

 

La Junta Directiva Coordinadora de Salut Mental us convida al proper acte institucional de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona que tindrà lloc el proper divendres 4 d'octubre a les 13 hores a la Cambra de Comerç de Tarragona per tal de presentar els reptes de futur i els propers projectes en salut mental.

 

Preguem que confirmeu assistència mitjançant el correu electrònic tarragonacoordinadora@gmail.com

 

Transcrivim la invitació que ens ha enviat la Junta Directiva Coordinadora de Salut Mental:

 

 Benvolgut/da senyor/a,

 

Fa 6 anys que es va constituir la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona. La Taula és un espai de trobada on els diferents agents i administracions del territori que s’hi han adherit, treballen de forma col·laborativa i de manera transversal, per detectar necessitats i ser una eina per al desenvolupament de polítiques locals en salut mental.

 

Com a reptes de futur cada comissió de treball de la Taula té varies línies engegades molt interessants que us volem presentar en aquest acte inserides dins de l’àmbit de la salut, de la seguretat, dels serveis socials, d’infanto-juvenil i de centres cívics, lúdics i esports.

 

Amb aquest motiu us convoquem a la Trobada Institucional de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona 2019 que tindrà lloc el divendres 4 d’octubre, de 13 a 14h. , a la Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, 43003 Tarragona)

 

*Abans de començar l’acte es realitzarà una foto institucional i a l’acabar s’oferirà un petit refrigeri.

 

Preguem confirmeu assistència i us agraïm d'avant mà la vostra atenció, esperant poder saludar-vos personalment el proper 4 d’octubre.

 

Cordialment,
Junta Directiva de la Coordinadora de Salut Mental Província de Tarragona
 @GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES