Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona celebra 5 anys de la seva constitució

 
La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona fa 5 anys aquest 2018. Aquest any la reunió institucional que s’organitza coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, tindrà com a seu la ciutat de Valls, concretament el dia 5 d'octubre a l’Antic Convent del Carme, a partir de les 13h. El lema de la celebració és 5 anys treballant junts per la salut mental.
 
Durant la jornada es farà un repàs dels diferents projectes desenvolupats fins avui i es presentaran les línies de futur i els nous reptes que vol afrontar la Taula en els propers anys.
 
Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure enviant un correu electrònic amb les seves dades a tarragonacoordinadora@gmail.com
 
La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona és un espai on les diferents entitats i administracions del territori es troben i des d’on treballen de forma col·laborativa i de manera transversal. L’objectiu és detectar necessitats i ser una eina facilitadora en el desenvolupament de polítiques locals en salut mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES