Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

10 edicions del TEDxReus

La 10a edició del TEDxReus, amb el lema central KM0, se celebrarà el proper diumenge 29 d’octubre. L’objectiu principal d'aquest esdeveniment és presentar i reflexionar sobre diferents idees relacionades amb el concepte de proximitat, conegut com a "KM0". Aquestes idees seran compartides pels convidats i ponents, procedents de diverses disciplines, i la intenció és que els assistents gaudeixin d'una experiència enriquidora que durarà 4 hores.
 
Els/les ponents de diferents disciplines que conformen el programa són: Joan Jordi Solé, enginyer industrial; Emilio Palomares, doctorat en biologia; David García Rubert, doctor en història i arqueologia; Daniel Olivares, enginyer informàtic i expert en digitalització de processos; Astrid Torrente, violinista; Aleix Roig, astrofotrògraf i astrònom amateur; Núria i Gemma Hernández, estilistes de moda amb la marca pròpia Numon i Jordi Reche, tècnic professional en coaching executiu i laboral i neuropsicòleg de l’educació. Conduirà l’acte la periodista Montse Llussà, reusenca logopeda de formació i docent.
 
L’esdeveniment tindrà lloc el 29 d’octubre, a les 16 hores al Teatre Bartrina de Reus.
Les entrades estan disponibles en línia, i es podran adquirir exclusivament a través del lloc web del TEDxReus. Les xerrades es podran seguir en directe, com fixa l’organització internacional, a la mateixa pàgina del TEDxReus.
 
TEDxReus compta amb el suport d’empreses i institucions, com ara el Grup Pere Mata, BEEP, BBVA...
 
Què és TEDxReus?
És la llicència TEDx per organitzar esdeveniments TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny) a la ciutat de Reus. L’acte més important és l’esdeveniment TEDxReus en el que les intervencions en viu es combinen amb vídeos de TED Talks gravats.
L’objectiu dels esdeveniments TEDxReus és promoure la connexió, la reflexió i el debat entre els ponents i el públic, fomentant el canvi i la innovació a la ciutat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES