Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Unitat de referència dels trastorns alimentaris participa en la Jornada de TCA Terres de l'Ebre

L'equip de la Unitat de Recerca i Tractament dels Trastorns Alimentaris (URTA) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va participar activament en la Jornada Tècnica sobre Trastorn de la Conducta Alimentària (TCA) de les Terres de l'Ebre, oferint dues interessants presentacions:
 
1) TCA en població infantil i juvenil: Aquesta primera presentació va ser a càrrec de Noemí Prieto, infermera de la URTA, i Mar Vidal, psicòloga de la URTA; ambdós de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata. Van abordar les qüestions rellevants relacionades amb els trastorns de la conducta alimentària en nens i adolescents, posant l'accent en les estratègies de detecció i abordatge d'aquests trastorns en aquest grup d'edat tan vulnerable.
 
2) TCA i xarxes socials: La segona presentació va ser conduïda per A. García, psicòloga de la URTA. Va explorar la influència de les xarxes socials en la manifestació i evolució dels trastorns de la conducta alimentària, oferint una perspectiva clara sobre com les xarxes socials poden tenir un impacte significatiu en la salut mental i el benestar de les persones que pateixen aquests trastorns.
 
Aquesta participació activa de l'equip de la URTA en la Jornada Tècnica va contribuir a la difusió de coneixements importants i a la sensibilització respecte als trastorns de la conducta alimentària en la comunitat de les Terres de l'Ebre; que va organitzar la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre.
 
Podeu visualitzar la Jornada:
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES