Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Reunió entre l'Hospital Sagrat Cor i l'Hospital Universitari Institut Pere Mata

El dilluns 30 d'octubre, professionals de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (liderats pel director assistencial i gerent, Francesc Xavier Arrufat, l’adjunta de Direcció Mèdica, Cori Juanpere, i el director d’Infermeria, Jordi Muntané) van anar a veure les instal·lacions de l'Hospital Sagrat Cor.
Els representants de l'Hospital Universitari Sagrat Cor van ser el doctor Carles Franquelo, director mèdic de l'Hospital Sagrat Cor, el doctor Jesús Ezquerra, director gerent del Centre, i Pilar Herrero, directora d'Infermeria. Junts, van compartir perspectives i projectes.
 
En el transcurs d'aquesta jornada fructífera, es va realitzar una presentació detallada de les tasques desenvolupades en cada centre. Posteriorment, la delegació de l’Institut Pere Mata va explorar amb interès el nou edifici assistencial, que acollirà la Unitat Integral de Recuperació per a Trastorns de la Conducta Alimentària d’alta complexitat i durada, així com la nova farmàcia.
 
La trobada va culminar amb una sessió de treball centrada en la presentació del sistema de gestió dels riscos de seguretat del pacient de l'Hospital Sagrat Cor, liderada per Pilar Herrero. Aquest intercanvi va proporcionar una oportunitat valuosa per a les dues institucions de comparar i compartir les seves experiències en aquest àmbit crític de la prestació de serveis de salut mental. Com a continuació d'aquesta positiva trobada, es preveu que la direcció de l’Hospital Sagrat Cor visiti les instal·lacions de l’Institut Pere Mata en un futur proper, consolidant així els llaços entre ambdues entitats.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES