Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Exposició Parelles Artístiques s’inaugurarà a Cambrils el 28 de març

L’Exposició Parelles Artístiques s’inaugurarà a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils, el dimecres 28 de març a les 20:00 hores. Aquesta exposició mostra un conjunt de 18 obres originals i úniques realitzades per parelles artístiques, formades per un artista amateur dels serveis de salut mental i un artista professional. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 4 de maig, i romandrà oberta al públic de dilluns a dijous de 8:30 a 15 hores, i els divendres de 8:30 a 14 hores.
 
La inauguració anirà a càrrec de l’alcaldesa de Cambrils, Camino Mendoza; el regidor de cultura, José Luís Abella; la psicòloga responsable del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tarragona de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, Anna Bové, i representants de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA Sonia Martínez.  En aquest acte compareixeran parelles artístiques que explicaran la seva peça.
 
Parelles artístiques té per objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals i afavorir la inserció de les persones que en pateixen en una comunitat més integradora. Al mateix temps es vol trencar el mur que la societat ha construït durant anys a base de prejudicis i creences errònies al voltant de les persones amb problemes de salut mental.
 
És un projecte d’Osonament que compta amb la col·laboració de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES