Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral, de la Fundació Pere Mata, commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

 
Per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, el Servei Prelaboral (SPL) de la Fundació Pere Mata ha muntat un vídeo divulgatiu amb la participació de representants d’entitats amb les quals el SPL té signats convenis de col·laboració.
 
Aquest vídeo pretén donar veu a aquelles persones que han donat una oportunitat laboral a persones amb un problema de salut mental, explicant d’on sorgeix la iniciativa de col·laborar amb el SPL de Fundació Pere Mata, la seva experiència en el tracte personal, en el desenvolupament de les tasques i en l’acompanyament rebut per part del equip tècnic, tant per a la pròpia persona com per a l’entitat.
 
En l’actualitat, el SPL té signat 6 convenis de col·laboració amb entitats del territori, en les quals va a realitzar entrenament en hàbits i habilitats laborals. I gràcies a aquesta unió s’han pogut contractar un total 3 persones, dos en una mateixa entitat i  una tercera en una altra. Tan mateix, 3 persones més han realitzat inserció a empresa ordinària, gràcies al treball realitzat en el taller de Recerca Activa de Feina.
 
Aquestes contractacions representen el 24% d’insercions durant el que portem de l’any 2023.
Remarcar la importància que tenen aquestes accions, on la inclusió social i el benestar de la persona està per sobre de la etiqueta que poden tenir.
 
Agrair la col·laboració de totes les entitats que vetllen per donar una oportunitat a les persones amb un problema de salut mental.
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES