Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Portes Obertes a l'HU Institut Pere Mata: descobreix els avanços en la recerca de malalties mentals

Vols visitar els centres on s'investiga amb fons de la Marató?
 
El proper 24 d'abril a les 11:00 hores, el Pavelló dels Distingits de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata obrirà les seves portes per convidar-te a una jornada especial. Durant aquest esdeveniment, et proporcionarem una visió detallada dels últims estudis i projectes finançats per La Marató, centrats en la recerca de malalties vinculades a la salut mental, com ara el trastorn bipolar i l'esquizofrènia.
 
Aquesta trobada brindarà l'oportunitat única de submergir-se en el fascinant món de la recerca mèdica, on els professionals de la salut mental compartiran els seus descobriments més recents.
 
La jornada inclourà presentacions informatives, tallers i activitats per a tota la família i la possibilitat de fer preguntes directes als investigadors de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) - Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 
T'animem a unir-te a nosaltres en aquesta jornada esclaridora que busca llançar llum sobre les malalties mentals i destacar la importància de la recerca contínua per millorar la qualitat de vida dels afectats per aquestes condicions.
 
Esperem comptar amb la teva presència i compartir amb tu els emocionants avenços que estan donant forma al futur de la salut mental!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES