Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lliurament de la recaptació de fons del Grup TransPal a l’IISPV per trobar noves formes per afrontar

 
La crisi de la COVID-19 també ha promogut que moltes empreses treguin el seu costat més solidari per ajudar a suavitzar les conseqüències socials generades per la pandèmia.
 
L’emergència sanitària i social que estem patint ha provocat noves realitats i noves necessitats, sobretot per les persones que ja tenien una situació molt vulnerable. Per això és molt important la implicació de tots els actors de la societat, i les empreses no s’han quedat enrere donant suport a diversos centres i programes de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 
Aquest és el cas de l’empresa Ahora Residuos de GrupTranspal que, durant tot aquest estat d’alarma, s’ha unit a la lluita contra el la Covid-19 posant en marxa una campanya solidària en què les empreses amb les quals treballen han realitzat una donació amb una senzilla acció: reciclant els seus palets.
 
Les empreses col·laboradores són: Comercial Industrial De Neteges Maquinària i Químics S.L., Hawo Fruits S.L., Griffith Laboratories S.A., Ahora Gestion y Asesoramiento de Residuos S.L.
Aquesta recaptació de fons va destinada a la recerca que han proposat els investigadors de l’IISPV per la lluitar contra la Covid-19. L’IISPV treballa conjuntament amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.
 
En els moments de crisi és quan es veu el costat més humà de les persones i, en aquest cas, del sector empresarial.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES