Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Tractament psicològic del pacient amb dolor crònic en el context d’una Unitat de Dolor

 
El dia 22 d'abril a les 13:30 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Tractament psicològic del pacient amb dolor crònic en el context d’una Unitat de Dolor.
 
En aquesta ponència s’exposaran les característiques dels pacients atesos a la consulta de psicologia de la Unitat del Dolor del HUTJXXIII i s’exposaran els procesos d’avaluació psicològica en funció dels objectius a acconseguir (v.gr. determinar la  idoneïtat d’un pacient per realizar una técnica intervencionista concreta, o la seva idoneïtat per realizar un tractament psicològic individual o un tractament psicològic grupal). També s’exposaran els objectius del tractament psicològic que es realitza a la Unitat, tant a nivell individual com a nivell grupal i les tècniques utilitzades. Per finalitzar, s’exposaran algunes de les línies de recerca que des de el nostre grup s’estàn desenvolupant a l’actualitat.
 
Aquesta sessió serà a càrrec d'Antoni Castel. Doctor en Psicología. Psicòleg clínic adjunt a la Unitat del Dolor de l’HU Joan XXIII de Tarragona. Professor associat. Departament de Psicologia. Universitat Rovira i Virgili. Coordinador del Grup Multidisciplinari d’ Investigació en Dolor (GMID). Hospital Joan XXIII / ISSPV. Coordinador del Grupo de Trabajo de la Sociedad Española del Dolor: Psicología y Dolor.
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a inscripcions@peremata.com


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES