Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornades SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili organitzen dues jornades per fer difusió de la investigació biomèdica en Salut Mental i per recaptar fons en favor de La Marató de Tv3.
 
El divendres 17 a Cal Massó de Reus i el dissabte 18 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona es duran a terme dues jornades que mitjançant tallers i xerrades acostaran la recerca biomèdica en salut mental a la població. Aquestes activitats, enfocades a un públic infantil i familiar volen esdevenir el marc perfecte per recaptar fons per La Marató de Tv3 que se celebrarà el proper 19 de desembre i que en aquesta ocasió està centrada en la Salut Mental.
 
L’Institut Pere Mata i L’IISPV són referents del territori, nacionals i internacionals en la recerca d’aquest àmbit i és per això que ningú millor per explicar-nos què s’ha fet en aquest camp mitjançant unes xerrades curtes a càrrec dels seus investigadors i investigadores. També és podrà gaudir de tres tallers dissenyats especialment per explicar què és la Salut Mental a infants i a joves.
 
No us perdeu les jornades de “SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global” que tindran lloc el divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona de 17:00h a 20:30h i el 18 de desembre a Cal Massó de Reus de 10:30h a 13:00h i no perdeu l’oportunitat de fer un donatiu en favor de la Marató de Tv3.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES