Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Elisabet Vilella participa en el primer STEM Womens Congress com a dona investigadora

 
El passat divendres es va celebrar a Barcelona el primer STEM Womens Congress a Barcelona. El moviment internacional  STEM promociona que les dones estudiïn i s’incorporin a les carreres professional de ciències (S, de l’anglès science), tecnologia (T), enginyeries (E) i matemàtiques (M).
 
L’objectiu final és que en les professions hi hagi la màxima igualtat de representació entre homes i dones. Elisabet Vilella, investigadora i Directora de recerca de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, va participar a la taula rodona final en la que van participar una representant de cada línia STEM per opinar i discutir sobre la situació actual i les possibilitats de millora.
 
Elisabet Vilella va destacar que en el camp de la salut actualment hi ha més dones estudiant les carreres i també en general a les plantilles, però que els càrrecs directius encara no estan igualats. També va aportar la seva experiència personal per defensar que ser dona no l’ha privat d’aconseguir els seus objectius professionals, tot i que pel camí s’ha trobat amb entrebancs relacionats amb la cultura “masclista”.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES