Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Èxit de la jornada de portes obertes dels MIR, PIR i IIR a la Unitat Docent

 
El passat 9 de març es va portar a terme a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata la Jornada de Portes Obertes 2017, per als futurs residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental.
 
La Jornada es va iniciar a les 11 del matí i va comptar amb diferents espais. La Dra. Yolanda Alonso, cap d'estudis del nostre Centre, va donar una visió general de l'activitat assistencial, docent, formativa i de recerca que es realitza al HUIPM, assenyalant la importància d'adquirir un perfil professional que reuneixi competències tant en el camp de coneixements com d'habilitats pràctiques i actituds.
 
La Dra. Elisabet Vilella, directora de l'Àrea de Recerca, ha informat de les línies d'investigació que es desenvolupen en el nostre Centre i de la possible col·laboració dels residents en aquestes línies.
 
També van participar de forma activa nostres residents que van poder oferir una visió més pràctica d’allò que està suposant per a ells efectuar la residència amb nosaltres.

Gràcies a tots els que heu col·laborat perquè aquesta jornada hagi estat un èxit.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES