Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Messer s置neix a la lluita contra la Covid-19

  • L’empresa Messer fa una donació econòmica per fer front a la pandèmia actual provocada pel nou coronavirus SARS-CoV-2 i la seva malaltia, Covid-19
  • La donació va destinada a la recerca proposada pels investigadors de l’IISPV
 
En les últimes setmanes hem sigut testimonis d’una onada de solidaritat per part de les empreses privades, que han ofert el seu suport per a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària.

La crisi de la COVID-19 també ha promogut que moltes empreses treguin el seu costat més solidari per ajudar a suavitzar les conseqüències socials generades per la pandèmia.

L'emergència sanitària i social que estem patint ha provocat noves realitats i noves necessitats sobretot per les persones que ja tenien una situació molt vulnerable. Per això és molt important la implicació de tots els actors de la societat, i les empreses no s'han quedat enrere donant suport a diversos centres i programes de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Aquest és el cas de Messer Ibèrica, fabricant de gasos industrials i medicinals situat en el Complex Químic de Tarragona. L'empresa subministra gasos medicinals a 170 centres sanitaris a Espanya, entre ells també diversos centres a la província de Tarragona. En l'actual crisi de l'Covid-19 ha augmentat la seva producció de gasos medicinals i ha treballat per ampliar el subministrament d'oxigen medicinal en hospitals, instal·lacions d'emergència i residències de la tercera edat.

L’aportació dinerària rebuda de 2.000 Euros s’ha destinat a la recerca multidisciplinària de la infecció que han proposat els investigadors de l’IISPV per la lluitar contra la Covid-19.

Fa unes setmanes, Messer també es va adherir, juntament amb les altres empreses membre de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), a una donació conjunta de 330.000 euros destinats a la compra d'equips de respiració i EPI a hospitals de la província de Tarragona .

L’IISPV treballa conjuntament amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MノS ACTES