Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

II nit de la recerca biomèdica

LA II NIT DE LA RECERCA BIOMÈDICA S’ESTRENA A TARRAGONA AMB ‘LES NOVES EINES PER LLUITAR CONTRA EL CÀNCER’ DEL DR. MANEL ESTELLER
  • Organitza l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i el Col·legi de Metges de Tarragona
  • Dijous 27 de setembre al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona
  • Activitat prèvia de la Nit Europea dels Investigadors
Tarragona acull el dijous 27 de setembre a les 19:00hs, la II Nit de la Recerca Biomèdica. És un acte dedicat a la divulgació de la recerca que organitza l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) juntament amb el Col·legi de Metges de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.
 
La II Nit de la Recerca Biomèdica de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili. Serà al Saló de Plens de l'Ajuntament amb la conferència 'Noves eines per lluitar contra el càncer' del doctor Manel Esteller, metge director del Programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), investigador ICREA i catedràtic de Genètica de la UB.
 
La presentació del conferenciat la realitzarà Elisabet Vilella, directora de l'Àrea de Recerca de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata i Joan Borràs, director adjunt de l'Institut d'Oncologia de la Catalunya Sud (IOCS)
 
La II Nit de la Recerca Biomèdica és un acte previ de la Nit Europea dels Investigadors, que té lloc els dies 28 i 29 de setembre a Tarragona i Reus consecutivament. Sota el lema ‘La recerca, patrimoni de tothom’ aprofitant que enguany és l’Any Europeu del Patrimoni.
 
Més informació sobre la II Nit de la Recerca Biomèdica IISPV i COMT: http://www.iispv.cat/cursos/86/ii-nit-de-la-recerca-biomedica-de-liispv/
 
Programació de la Nit de la Recerca Europea:


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES