Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

365% Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, un REPTE per a les famílies

 
  • L’IISPV proposa un Repte per animar a les famílies del Camp de Tarragona i Terres de L’Ebre a participar en el finançament de la recerca del nostre territori.
  • Un Repte de 365 hores (15 dies), del 16 al 30 de Juny.
  • Es promocionarà per les xarxes socials amb les etiquetes #365x100 #repteIISPV.
A casa nostra hi ha centres d’investigació mèdica de molt alt nivell i de referència que necessiten el màxim de recursos pel seu funcionament. És responsabilitat de tots dotar-los d’aquests recursos.
 
L’emergència sanitària i social que ens ha tocat viure ha posat de manifest la necessitat i la importància de la recerca. El gran impacte que ha suposat per la societat ens ha obert els ulls de la importància de la sanitat a la societat. Ha afectat a tothom, a famílies senceres, a grans i petits, d’una manera o altra, sense distincions, però també ha servit per prendre més consciència col·lectiva.
 
Des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) són molts els investigadors que han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions com més aviat millor per la malaltia provocada per la Covid-19, especialment lligades als nostres pacients.
 
Aquest repte el volem adreçar a totes les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Posem al seu abast una plataforma per poder fer mecenatge d’una manera senzilla i així col·laborar en la recerca que es fa des de l’IISPV. Una recerca de proximitat, una oportunitat per sumar-se a la RSF (Responsabilitat Social Familiar) un nou concepte al qual volem animar a participar i gaudir a totes les famílies del territori.
 
La Responsabilitat Social Familiar (RSF) és la disposició voluntària de la família que, com a espai natural de possibilitats socials, afavoreix el desplegament dels seus membres cap als altres.
 
La conscienciació de les famílies en diferents aspectes de la responsabilitat social és cada vegada més evident, com la salut, que juga un paper molt important en la nostra societat, i està cada vegada més a la consciència de tots.
 
En aquesta línia, des de la contribució social, es vol donar l’oportunitat a les famílies de contribuir en el mecenatge de l’IISPV.
 
365 % IISPV - FAMÍLIES
 
Ens proposem recaptar 36.500 euros per aquest any 2020 a partir de 365 famílies que donin 100 euros cadascuna. I això en 365 hores (15 dies) del 16 al 20 de juny.
 
Els diners recaptats aniran destinats a l’Institut d’investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 
Les donacions es poden fer per mitjà de la pàgina web:
 
Per obtenir resultats el més aviat possible, us necessitem!
 
Cada Família compromesa amb la recerca rebrà:
 
  • Un certificat acreditatiu de la donació i de compromís amb la recerca
  • Una fotografia dedicada per un investigador de l’IISPV.
  • Serà convidada a fer una visita a les instal·lacions de l'IISPV per conèixer de primera mà la recerca que s'hi fa.
  • Informe de tots els avenços científics que s’estan duent a terme a la nostra Institució.
  • També cal recordar que aquestes donacions són deduïbles a l'IRPF.
 
L’INSTITUT D’INVESTIGACIÓ SANITÀRIA PERE VIRGILI
 
L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és l’entitat sense ànim de lucre que acull els investigadors que fan recerca biomèdica i sanitària a la Província de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
L’Institut, creat l’any 2005, està integrat per l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.
 
És una institució compromesa amb la nostra societat que promou la recerca en salut amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients.
 
La proximitat amb els problemes quotidians del pacient ens permet conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat.
 
En el moment actual que ens toca viure, la pandèmia desencadenada pel nou virus SARS-Cov2 (també conegut com a Covid-19) ens ha portat a tensar tot el sistema sanitari del país. Trobar noves formes per afrontar la malaltia, des de la recerca en nous tractaments fins mirar de prevenir els contagis i els nous brots, són tasques en les quals podem i hem d’ajudar des dels Instituts de recerca en salut del territori.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES