Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

II Retreat científic de l'IISPV a Poblet

Investigadors dels diferents grups de recerca de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) es van reunir al Monestir de Poblet els passats 4 i 5 d’Octubre com a motiu del 2ª Retreat Científic que té per objectiu fomentar la cohesió i col·laboració entre els investigadors. La inauguració va comptar amb la presència del Pare Prior del Monestir i el Director de Recerca del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Albert Barberà.
 
Durant la retirada hi va haver tres sessions perquè els investigadors més joves tinguessin l’oportunitat de comunicar els resultats dels seus projectes de recerca. Annabel Sanfeliu investigadora pre-doctoral de l’Àrea de Recerca de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata va exposar els resultats de  les enquestes portades fetes per obtenir la opinió dels professionals, pacients i familiars en relació a la genètica de les malalties mentals.
 
Durant el Retreat també hi va haver una sessió sobre el finançament internacional de la recerca organitzat per la Unitat de Projectes Internacionals de l’IISPV que coordina Elisabet Vilella. El Dr. Ramon Gomis va fer la clausura presentant un informe que demostra que els Instituts de Recerca Biomèdica de Girona, Lleida i Tarragona, reben menys finançament del que pertoca per habitant que els Instituts situats a Barcelona. El Retreat va finalitzar amb una visita al Monestir.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES