Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Repte 365% de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, es prorroga 100 dies

 
  • A partir de l’1 de juliol s’amplia el termini que es marca l’IISPV per aconseguir l’objectiu del Repte, que durarà fins el dia 8 d’octubre.
Aquests darrers quinze dies s’ha estat impulsant la proposta 365% per la recerca adreçada a totes les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una plataforma per poder fer mecenatge d’una manera senzilla per la recerca que es fa des de l’IISPV. Una recerca de proximitat, una oportunitat per sumar-se a la RSF (Responsabilitat Social Familiar) un nou concepte al que s’anima a participar i gaudir.
Persones de diferents indrets de les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre estan donat suport al Repte i animen a participar. L’Agustí Forne, l’Angel Fabregat, l’Antoni Sirvent, en Xavier Graset, en Damià Amorós, la Danae Boronat, en Jordi Suñé, i la Montse Castellà son alguns dels noms als que l’IISPV agraeix per la seva col·laboració.
 
Aquesta iniciativa és molt ambiciosa pels moments que estem vivint i per aquest nou concepte de Responsabilitat Social Familiar que cal potenciar i donar a conèixer. Igual que la recerca que es lenta aconseguir aquests objectius importants també ho son, per això es prorroga cent dies la data per aconseguir-lo. Durant aquests dies s’intensificarà el contacte amb persones, entitats i institucions de les diferents comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per donar a conèixer la recerca que es fa a l’IISPV, el repte 365% i animar a participar en aquesta formula de mecenatge familiar.
 
Recordar que aquesta darrera emergència que estem vivint ha posat de manifest la necessitat i la importància de la recerca. El gran impacte que ha tingut per a les famílies, que ha afectat a tothom, grans i petits, ha servit per prendre mes consciencia col·lectiva i al mateix temps ha reforçat els vincles familiars.
 
Des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) són molts els investigadors que han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions el més aviat possible per la malaltia provocada pel Covid-19, especialment lligada als nostres pacients.
 
La Responsabilitat Social Familiar (RSF) és la disposició voluntària de la família que, com a espai natural de possibilitats socials, afavoreix el desplegament dels seus membres cap als altres.
 
La conscienciació de les famílies en diferents aspectes de la responsabilitat social és cada vegada mes evident, com la salut, que juga un paper molt important en la nostra societat, i està cada vegada més, a la consciència de tots.
 
En aquesta línia, des de la contribució social, es vol donar l’oportunitat a les famílies de contribuir en el mecenatge de l’IISPV.
 
365 % IISPV – FAMÍLIES
 
Ens proposem recaptar per aquest any 2020 (simbòlicament una família per a cada dia), 36.500 euros a partir de 365 famílies que donin 100 euros cadascuna.
 
Els diners recaptats aniran destinats a l’IISPV.
 
Hi ha un espai web d’informació: www.repteiispv.cat
 
Les donacions es poden fer per mitjà de la pàgina web: Col·labora amb el Repte 365
 
Per obtenir resultats el més aviat possible, us necessitem!
 
Cada Família compromesa amb la recerca rebrà:
  • Un certificat acreditatiu de la donació i de compromís amb la recerca
  • Una foto dedicada
  • Serà convidada a fer una visita a les instal·lacions de l’IISPV per conèixer de primera mà la recerca que s’hi fa.
  • Informe de tots els avenços científics que s’estan duent a terme a la nostra Institució.
També cal recordar que aquestes donacions són deduïbles a l’IRPF.
 
L’INSTITUT D’INVESTIGACIÓ SANITÀRIA PERE VIRGILI
L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és l’entitat sense ànim de lucre que acull els investigadors que fan recerca biomèdica i sanitària en la Província de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
L’Institut, creat l’any 2005, està integrat per l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.
 
És una institució compromesa amb la nostra societat que promou la recerca en salut amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients.
 
La proximitat amb els problemes quotidians del pacient ens permet conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat.
 
En el moment actual que ens toca viure, la pandèmia desencadenada pel nou virus SARS-Cov2 (també conegut com Covid-19) ens ha portat a tensar tot el sistema sanitari del país. Trobar noves formes per afrontar la malaltia, des de la recerca en nous tractaments fins mirar de prevenir els contagis i els nous brots, són tasques en les que podem i hem d’ajudar des dels Instituts de recerca en salut.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES