Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata present a l'EuroScience Open Forum

La Dra. Zulay Lugo, psiquiàtra i neuròloga de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va assistir el 7 i 8 de juliol passat a l'esdeveniment satèl·lit EuroScience Open Forum (ESOF) organitzat per als MSCA fellows dins el marc de l'Euroscience Open Forum que es va realitzar aquest any a la ciutat de Tolosa, França.

En una atmosfera de gran cordialitat es van desenvolupar les activitats, durant les quals es va presentar la nova plataforma d'entrenament en línia, la qual sortirà oficialment al setembre i es van desenvolupar mòduls sobre la interacció amb els polítics i sobre com i on presentar de millor manera les nostres investigacions a la comunitat no científica. Així mateix hi va haver una ronda de presentacions de diversos projectes de manera informal i finalment diverses activitats socials centrades en la visita a la fàbrica d'avions Airbus i el museu aeroespacial.

Aquest esdeveniment va tenir una gran importància, ja que va permetre una àmplia interacció entre els fellows amb la possibilitat d'establir noves i fructíferes interaccions professionals. Així mateix es va emfatitzar en les diverses i molt importants eines de les quals disposen els MSCA fellows en el seu programa per al desenvolupament de les seves activitats de recerca.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES