Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

30è Congrés de la ECNP: European College of Neuropsychopharmacology

Aquest mes de setembre s'ha celebrat a París el 30è Congrés de la ECNP (European College of Neuropsychopharmacology ). És una trobada científica anual per a compartir actualitzacions que fan referència a  investigacions en el camp de la neurociència. Sol atraure entre 4.000 i 6.000 neurocientífics, psiquiatres, neuròlegs i psicòlegs de tot el món. L'objectiu d'aquest esdeveniment és poder debatre sobre els últims avenços en el tractament de les malalties que impliquen disfuncions cerebrals.

El grup de recerca de Genètica i Ambient, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va fer la seva aportació compartint els últims resultats del grup en un pòster que porta per títol “Genetic and clinical evidence of mitocondrial dysfunction in autism spectrum disorder and intelectual disability” i que va defensar la investigadora en formació Alba Valiente.

El grup de recerca de Psicosi Incipient de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata va participar presentant dos treballs. Vanessa Sanchez, coordinadora de l’equip d’intervenció precoç va presentar “The effect of genetic variant of the ANKK1 gene with cannabis misuse in incipient psychotic patients: a controlled study”
 
Sara Arranz, psiquiatra de la Unitat d’aguts va presentar “Evaluation of  olfactory function in patients with recent onset psychosis and at-risk mental state in a early intervention program”.

Més informació a la pàgina web del congrés, www.ecnp.eu@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES