Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lliurament del xec solidari a l’IISPV per fer recerca de la COVID-19

 
En aquest situació d’estat d’alarma, de necessitat, hi ha tot de petites gotes solidàries que juntes fan un oceà. Recollim l’aportació econòmica de 1.215 Euros que fa el Futbol Club Esportiu de Perafort a la recerca per la lluita contra la Covid-19.
 
Ha tingut lloc el lliurament del xec solidari per part del Fútbol Club Esportiu de Perafort al Grup de Recerca de la Dra. Teresa Auguet de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) per dur a terme recerca contra el virus SARS-Cov2 i poder trobar noves formes per afrontar la malaltia.
 
Per a l’ocasió, s’ha comptat amb la presència de les institucions organitzadores, per part de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí, el Sr. Xavier Prim, Regidor d’Esports i la Sra. Elisabet Albujar, Regidora d’ensenyament, benestar social i cultura, el Sr. Sergi Vernet, representant del FCE Perafort, i la representant de la iniciativa, la Sra. Sonia Palacios del Racó de Sonia, per part de l’IISPV, la Dra. Teresa Auguet, Investigadora i el Dr. Joan Vendrell Ortega, director.
 
Des de l’IISPV són molts investigadors han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions el més aviat possible per la malaltia provocada pel Covid-19, especialment lligada als nostres pacients.
 
La línia de finançament per a dur a terme projectes sobre la Covid-19 continua oberta i és poden fer aportacions a:
 
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES