Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La psicòloga de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, Annabel Sanfeliu, exposa el seu estudi

L'exposició de l'estudi sobre l'autisme es va realitzar a la 5a Edició del Laboratori d’idees organitzat pel CIBERSAM a Santander
 
Els passats 1 i 2 de juny es va celebrar la 5a edició del Laboratori d’Idees del CIBERSAM (el Centro de investigación biomédica en red de enfermedades mentales finançat per l’Instituto de Salud Carlos III) a l’Hospital Universitari Marqués de Valdecilla a Santander. El laboratori d’idees és un format de reunió del CIBERSAM dissenyat per a que els joves investigadors puguin exposar les seves idees i compartir discussió científica amb investigadors amb més experiència.
 
Annabel Sanfeliu, sota la direcció de la psiquiatra Dra Adela Masana està desenvolupant un projecte per estudiar si els factors estressants que ocorren al llarg de la vida influeixen la formació del llenguatge en nens i adolescents amb diagnòstic de trastorn de l’espectre autista. El projecte va suscitar gran interès entre el públic que va formular diverses preguntes i aportar nombrosos suggeriments.
 
                                       
 
D’altra banda, Elisabet Vilella (Institut Pere Mata) i Javi Parra-Arnau (URV), van presentar en forma de pòster el projecte col·laboratiu que s’iniciarà en breu per estudiar si el moviment que es fa amb el ratolí de l’ordinador es capaç de detectar certs símptomes de les persones que tenen trastorn obsessiu compulsiu.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES