Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lorena López

 
Lorena López Sánchez. PIR. HUIPM 

Per què vas triar el nostre hospital per fer la residència?
Dintre de les opcions que tenia per escollir, em van donar molt bones referències de la plaça anteriors residents, sobre tot en relació a la formació equilibrada i completa. Per mi era molt important la possibilitat “d’aprendre fent”, assolir autonomia progressivament i poder tenir iniciativa participant en els diferents serveis. Va decantar la balança la bona qualitat de vida i el fet que Reus fos una ciutat bastant a prop de la meva ciutat d’origen. Al llarg d’aquests anys he pogut anar confirmant les bones expectatives que tenia sobre la plaça.
 
Quins han estat els punts forts de la teva formació?
Fins aquest moment, valoro molt la varietat de professionals i orientacions diferents que pots trobar als diferents serveis. A més, el fet de ser un hospital monogràfic permet veure en moltes ocasions als mateixos pacients ens diferents fases del seu procés donant-me la possibilitat d’assumir responsabilitats i actuar de manera autònoma, amb una supervisió que permet prendre la iniciativa i aprendre també dels errors en cada rotació.
 
Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Per descomptat. Vaig a arribar a l’HU Institut Pere Mata amb la idea d’obtenir una formació completa i equilibrada en l’àmbit clínic, formatiu i d’investigació, a més de poder assolir coneixements treballant amb una gran diversitat de professionals i d’orientacions, i l’experiència ha sigut un èxit. A més la qualitat de vida a Reus i Tarragona ha sigut un factor molt important, el grup de residents es una petita família per mi.
 
Quins són els teus projectes quan finalitzis la residencia?
En un futur em plantejo poder treballar com a adjunta i continuar la meva formació que en aquesta professió considerant que l’aprenentatge personal i professional continu és vital.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES