Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració especial a la Residència de Porta Barcelona de Pere Mata Social

A la Residència Assistida per a la gent gran i Centre de Dia de Porta Barcelona em fet una celebració especial. Ens ha semblat que estaria molt bé celebrar l'amor.
 
La Genny, treballadora del centre, es casa i ha volgut oferir als residents, juntament amb el seu marit, un ball. Hem celebrat amb ells el seu amor novell.
 
I també hem fet un homenatge a tres matrimonis de la residència. Dos dels matrimonis són residents que viuen allà, la Meri i el Salvador i la Feli i el Josep; de l'altre matrimoni, el Josep hi viu i la Montserrat hi ve a diari per sortir amb ell de passeig i per estar-se amb ell. Hem celebrat amb ells el seu amor de molts anys, la seva estima mútua.
 
I el Laureano, que ja fa anys que és a la residència i ja fa anys que coneix a la Genny, ha estat el padrí i no li ha dedicat un vers però no podia haver trobat paraules més escaients i emotives.
 
Cal agrair la col·laboració especial de l'Ana, una gerocultora de Pere Mata Social que ha fet d'oficiant de la celebració, i la presència d'altres gerocultores que s'han afegit a la festa per fer-la més sonada.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES