Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Podcast l'ordre caòtic: Què m’aporta el SPL?

 
L’any passat, des del Servei Prelaboral (SPL) de Reus, de la Fundació Pere Mata, que és un servei per acompanyar a les persones amb problemàtica derivada de la salut mental a aconseguir una inserció laboral positiva, vam decidir iniciar un nou projecte, el nostre podcast l’ORDRE CAÒTIC. Vam creure que és una bona manera de lluitar contra l’estigma que hi ha en la societat envers la salut mental, així com de donar-nos a conèixer com a servei i que les persones usuàries del nostre servei puguin treballar competències laborals.
 
Per a nosaltres ha sigut un repte des del primer dia, però com que no ens agrada gaire estar aturades, aquest passat 18 de maig ens vam trobar amb una nova possibilitat: fer un dels nostres episodis en directe.
 
Aquest dia es va celebrar a Reus la Fira d’Entitats on el SPL Reus va participar amb un stand on vam exposar els productes que realitzem al nostre taller de fusta, però a més ens van convidar a fer el nostre podcast en un dels escenaris.
 
Vam escollir com a tema d’aquest episodi, “Què m’aporta el SPL?”, ja que era un dia dedicat a conèixer les diferents entitats de Reus, i vam pensar que no hi hauria res millor que explicar en priemra persona què ens aporta a cadascun de nosaltres el pertànyer a la nostra entitat, el Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata.
 
Aquí teniu el resultat, per a nosaltres va ser una gran experiència!! Esperem que us agradi!!
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES