Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Les festes de Nadal a la Residència Relat d’Avinyó (Bages)

Com cada any, a la Residència Relat d’Avinyó (Bages), de Pere Mata Social, s’han portat a terme activitats diverses relacionades amb les festes de Nadal: tallers de manualitats i decoració nadalenca, bingo especial de Nadal, projectes intergeneracionals amb les escoles, concerts de Nadal...
 
Pel que fa als concert de Nadal d’aquest any, un d’ells ens el va oferir La Coral·lina, coral dirigida per en Jordi Vilar i formada per alguns dels nostres usuaris i usuàries i alguns nois i noies d’AMPANS. També els nens i nenes de 3r de l’escola Barnola d’Avinyó ens van oferir un concert de Nadal amb les cançons que s’havien preparat durant aquest trimestre.
 
Altres actuacions de les quals hem pogut gaudir han estat, una vegada més, la de la Coral de la Gent Gran d’Avinyó, formada per la família Vilar i el grup de coral del poble, i la dels Nessun Dorma, un grup d’àries d’òpera i cançons tradicionals, que actuaven per primera vegada al nostre centre i que ens van fer emocionar amb la seva senzillesa i plenitud.
 
Entre totes aquestes magnífiques actuacions, a la Residència Relat també hem celebrat les festes tradicionals. Vam començar amb el caga tió, qui, després de la cantada de Nadales i d’uns quants cops de bastó, ens va cagar mantes i gel de bany per a tots i totes. A més, aquella mateixa nit, el Pare Noel, ens va deixar bombons dins als mitjons que teníem penjats a les portes de les habitacions del centre.
 
Per cap d’any, havent sopat va haver-hi gresca amb cava, música i cotilló. Finalment, el pas dels Reis Mags pel centre ens va deixar regals per tots i totes i va posar fi a la celebració d'aquestes festes.
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES