Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festes de Nadal a la Residència Llinars del Vallès

 
A la Residència Llinars del Vallès, de Pere Mata Social, hem pogut gaudir d’unes festes nadalenques plenes d’emocions, visites, activitats i celebracions pròpies d’aquesta època de l’any. L’experiència ha estat d’allò més tendra ja que hem viscut molts bons moments que ens recorden l'important que és compartir allò que es té amb la gent que t’envolta. Ens hem acomiadat del 2018 amb un molt bon gust a la boca i hem pogut obrir el 2019 amb ganes de que es trobi tant ple de bones experiències com l’any anterior.
 
Les celebracions a la Residència van començar el dilluns 17 de desembre amb un concert de Nadal del músic Chus, que ens va fer ballar al ritme de les cançons de sempre i alguna que d’altra nadala. El dimarts vam poder gaudir de més música, amb el concert de Nadales dels nens i nenes de l’Escola de Música de Llinars del Vallès. El dimecres, de nou, vam escoltar nadales, aquesta vegada cantades pels voluntaris de l’associació La Torrassa. El dijous de la mateixa setmana vam rebre la visita dels nens i nenes de les escoles Damià Mateu i Salvador Sanromà, que ens van oferir uns concerts especials de Nadal amb instruments i lectura de poemes. Volem donar les gràcies a totes les persones que ens van visitar i convidar-los a venir sempre que vulguin! Les activitats de la setmana van finalitzar amb la gran Quina de Nadal, que vam fer a la sala TV i va ser d’allò més divertida.
 
Durant el cap de setmana vam poder reprendre forces per continuar amb les celebracions. El dilluns 24 vam celebrar la vigília de Nadal fent cagar el Tió, que aquest any es va portar d’allò més bé! El següent acte va ser el dijous 27, dia en que les nostres teixidores van poder lluir les seves obres a l’exposició de teixits, que ens ha permès recaptar fons per les activitats del 2019. El divendres 28 vam celebrar el dia dels innocents amb un concurs especial, que ens va servir d’introducció a la festa de celebració dels aniversaris de desembre. L’últim dia de l’any vam fer unes campanades molt especials, amb les que vam poder demanar els nostres desitjos, que confiem que es compleixin al 2019!
 
De moment podem dir que l’any ha començat ben dolç, perquè el dijous 3 de gener hem fet unes galetes que són per llepar-se els dits! I per finalitzar totes aquestes bones experiències, hem rebut la visita dels Reis Mags d’Orient, que ens han portat els regals tal i com marca la tradició. Ens emportem també el regal dels bons moments i somriures compartits durant el final del 2018 i el principi del 2019.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES