Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitat intergeneracional a la Residència de Llinars del Vallès amb l'Escola Bressol Petits Estels

 
El passat 6 de juny vam tenir una de les visites més esperades i emotives de l’any: alumnes d’entre 2 i 3 anys van venir a visitar-nos a la Residència de Llinars del Vallès (Pere Mata Social), inaugurant d’aquesta manera un projecte intergeneracional amb l’Escola Bressol Municipal de Llinars del Vallès Petits Estels.
 
El projecte sorgeix de la possibilitat de relacionar els més petits amb els més grans mitjançant activitats programades, executades i valorades per professionals dels dos centres que intervenen en l’actuació. L’objectiu principal d’aquest projecte és promoure i facilitar l’intercanvi i oferir espais de trobada entre infants i gent gran on interaccionar.
 
Per aquesta primera sessió vam emprar el recurs del conte. L’activitat es va realitzar a un dels nostres patis interiors, on quatre dels nostres residents van explicar el conegut conte cooperatiu “El cargol i l’herba de poniol”, amb el suport d’un teatre japonès “kamishibai” elaborat artesanalment per l’animadora del centre.
 
A continuació vam berenar tots junts i, per finalitzar els hi vam regalar un cargol per cada nen/a i el teatre japonès perquè el tinguin de recurs a l’aula.
 
La sessió va ser tot un èxit! I molt aviat programarem la propera sessió!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES