Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Homenatge a Extremadura a la Residència Onze de Setembre de Pere Mata Social


Molts dels usuaris de la Residència i Onze de Setembre del Prat de Llobregat, van nèixer a Extremadura i és per aquest motiu que els hi volíem fer un petit homenatge per tal d'apropar-los de nou a la seva terra.

 Extremadura 3 - copiaEl dimarts 29 de maig, el "Coro Extremeño de la Ruta de la Plata",  van actuar al centre i van amenitzar la tarda amb les seves cançons regionals. Dimecres 30 de maig, vam fer una manualitat amb els nostres residents, una cigonya que són tant presents a la zona d'Extremadura durant la primavera.
 
 
 
Finalment, el dijous 31 de maig vam gaudir d'un menú típic d'Extremadura amb una sopa de tomàquet de primer, unes migues extremenyes de segon i unes “torrijas” de postre. Tant els residents com els seus familiars estaven encantats amb les diferents activitats que es van fer.

 Extremadura 4 - copiaDes del centre, s'intentarà fer periòdicament dies especials de cada una de les procedències dels nostres usuaris per tal de poder rememorar moments únics a les seves ciutats natals"


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES