Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnaval a la Residència de Cerdanyola del Vallès del Pere Mata Social

A la Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la gent gran de Cerdanyola del Vallès hem celebrat la setmana de Carnaval. Vam començar dilluns dia 5 de febrer amb les consignes que ens va deixar Carnestoltes, totes elles relacionades amb la gran festa “Charlestone” que faríem el divendres: porta una corbata, posa’t un barret, pinta’t un bigoti i posa’t un collar de perles...
Dijous dia 8 de febrer els nostres usuaris/es van poder degustar les tradicionals coques de llardons i truites com mana el Dijous Gras.
 
Divendres dia 9 va ser la GRAN FESTA CHARLESTONE: vestits de serrells i diademes amb ploma per les dones i esmòquing per als homes, treballadors/es i usuaris/es, gaudint d’un matí ple d’actuacions a càrrec de socis/es del Casal de la gent gran que van voler posar el seu gra de sorra per amenitzar aquesta festa. Un cop acabada la festa els nostres usuaris/es van gaudir també d’un dinar molt especial ja que vam celebrar la Jornada Gastronòmica de pollastres a l’Ast, tal com ells/es mateixos havien demanat en una anterior reunió.
 
 
 
El carnestoltes va acabar amb el tradicional enterrament de la sardina on vam viure el nostre dol amb un petit grup d’usuaris/es que ens van acompanyar en aquest moment tan difícil del que vam voler fer partícips a tots/es els usuaris del Centre de Dia i Residència.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES