Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració de l’aniversari de la Residència i Centre de Dia Llinars del Vallès

Els passats divendres 15 i dissabte 16 de Juny a la Residència i centre de dia Llinars del Vallès  de Pere Mata Social es van realitzar una sèrie d’actes i celebracions per commemorar la data de naixement de la institució. El divendres al matí començaren les festes amb el pregó d’inici i un concert de la Coral de l’alegria, formada pels residents, en el que vam poder gaudir i compartir cançons com “el meu avi” . Volem felicitar als participants d’aquesta coral ja que el resultat va ser realment bo. Després del seu cant es seguiren les festes amb un concert líric composat per veu, piano i violí. L’actuació va resultar especialment emotiva i volem agrair als músics que compartissin amb nosaltres el seu talent. A la tarda continuà la celebració amb el concert de La Rondalla, antic grup d’un dels nostres residents. Vam ballar, cantar i compartir l’alegria i entusiasme dels músics, que no van ser poques!

El dissabte es va continuar amb la celebració, començant el dia amb un espectacle de màgia al parc. Volem agrair a Mags per l’Esperança la seva visita, perquè va ser realment sorprenent i ens va deixar ben bocabadats! El matí el vam tancar amb molt moviment, gaudint de l’actuació de l’Associació Catalana de Bollywood, que ens van ensenyar els balls típics de l’Índia. Cuina va voler participar a l’aniversari preparant-nos un deliciós “salpicón” de marisc, amb el que carregarem energies per poder continuar amb la celebració.

A la tarda gaudirem del concert de Nessun Norma, que van animar als ballarins a sortir a pista. La festa quedà tancada amb la visita sorpresa de la batucada de Llinars, que va fer ressonar tota la residència al ritme dels tambors. Volem agrair a totes les persones que han fet possible aquesta celebració l’esforç, entusiasme i dedicació amb el que han participat. Confiem en que l’any vinent puguem tornar a construir nous i tant bons records com els que ens queden d’aquests dies!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES