Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Clonda de les activitats del servei comunitari a la Residència Onze de Setembre

El passat dimecres 30 de maig es va celebrar l’acte de cloenda de les Activitats del Servei Comunitari a la Residència Onze de Setembre de Pere Mata Social. La residència, juntament amb altres entitats del poble, col·labora amb l’IES Ribera Baixa per tal que els seus alumnes facin un projecte conjunt amb els nostres residents.
 
És el segon any que hi participem i esperem continuar durant els propers anys. L’activitat consisteix en què dos grups de tres alumnes cadascun acut al centre durant 6 setmanes (una hora setmanal) i realitza una activitat programada amb tres dels nostres residents. És un espai de diàleg, d’aprenentatge intergeneracional, de compartir experiències i històries,… que els nostres residents ho defineixen com moment de desconnexió, un trencament amb la rutina, un moment de diversió i de gaudir amb el que fan amb els alumnes.
 
En representació del centre, hi van assistir la Sara Peña, que dirigeix l’activitat, i la directora, l’Evelyn Vizuete. Per part del centre, s’agraeix a l’IES Ribera Baixa que compti amb nosaltres per poder desenvolupar aquesta activitat tan profitosa.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES