Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXIè aniversari de la Residència de Cerdanyola del Vallés

 
A la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, gestionada per Pere Mata Social S.A., hem complert 21 anys! I per a celebrar-ho es van preparar dos dies plens d’activitats i actuacions per a que tothom pogués gaudir (22 i 23 de novembre).
 
La celebració va començar divendres 22: al matí el grup de Tai-Xi del Casal ens va fer una exhibició i es van anar fent entrega dels pastissos de totes aquelles persones que van voler participar en el Concurs de pa de pessic. La tarda va estar amenitzada per La Coral La Pedrera (del Casal de la Residència), i la ja tradicional xocolatada acompanyada dels pastissos que es van entregar al matí.
 
La gran festa va ser dissabte 23 que va ser inaugurada  a càrrec de la nostra Directora la Sra. Olga Villalba. Al matí vam tenir les actuacions de gimnàstica (Gimba), Sevillanes i AAPPI Country (tots ells ens van fer una mostra de totes aquestes activitats que es realitzen durant tota la setmana al Casal de la Residència).  Al migdia es va oferir a tots els presents el PICA-PICA de l’Aniversari, així com els nostres usuaris van gaudir també d’un dinar especial amb aperitiu, arròs negre i profiterols.
 
Ja a la tarda vam començar a les 16.30h amb l’actuació dels Castellers de Cerdanyola. Més tard, vam inaugurar la Festa del Cabaret: la primera actuació va ser a càrrec del Grup La Resi (grup format per treballadores de la Residència i Centre de Dia). Després l’ Escola Barcelona Burlesque Experience acompanyades per la seva directora Marina Salvador, van realitzar vàries coreografies amb el seu espectacular toc “picant”. El fi de festa va ser a càrrec de l’Orquestra Duo Dava.
 
En aquesta jornada tan especial vam comptar amb el suport dels responsables de Pere Mata Social, el Sr. Enric Cardús (Gerent) i el Sr. Benjamí Nus (Director tècnic). Així com també vam rebre la visita de l’Alcalde de Cerdanyola el Sr. Carlos Cordón.
 
El nostre més sincer agraïment a tothom que va fer possible que aquest dia fos del tot inoblidable. I PER MOLTS ANYS!!!
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES