Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Excursió de la Residència Relat d’Avinyó a Vilanova i la Geltrú

 
Aquest any, la nostra gent de Residència i Centre de Dia per gent gran Relat d'Avinyó, de Pere Mata Social, volia veure el mar, cosa que pels habitants de la Catalunya Central és molt important. Ens vam posar a treballar i després de diferents opcions es va escollir visitar el poble de Vilanova i la Geltrú.
 
La sortida es va fer el passat dia 5 de juliol i es va programar tenint en compte les preferències dels nostres residents. En principi, un grup va escollir passejar pel passeig marítim i un altre visitar el Museu “Espai Far”. Es va fer una visita guiada i tothom va poder conèixer els oficis derivats del mar i curiositats marineres molt interessants. També es va fer història en explicar la influència dels “indianos” procedents de Cuba que van invertir en el poble i el van enriquir.
 
Com és habitual, tot plegat havia d’acabar amb un bon dinar i així ho vam fer. Buscant quin lloc els podia fer gràcia, vam trobar l'antic “Peixerot”; un restaurant que a principi del segle passat era un dels llocs preferits de la burgesia catalana. La nostra gent el recordava, però ningú hi havia anat. Actualment, aquest restaurant pertany a la família de l’actor Toni Albà, que essent fills del poble han volgut tornar a donar vida a un lloc tan emblemàtic per Vilanova, assumint el repte de la restauració.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES