Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebrem Sant Jordi a la Residència de Llinars del Vallès del Pere Mata Social

El 23 d’Abril és un dia de celebració a tota Catalunya i a la residència l’hem volgut commemorar posant la nostra participació en les activitats del poble.
 
Així doncs, hem estat treballant en diversos tallers per poder fer la nostra aportació a la fira que s’organitza a la Plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès. Els residents han realitzat manualitats decoratives de bolígrafs, punts de llibre, accessoris pel cabell, clauers i, com no podien faltar, roses de Sant Jordi. La feina feta ha estat tant bona que ens ha permès muntar dues paradetes: una a la pròpia residència i una altra a la plaça del poble.
 
 05. Sant Jordi Diapositiva1La parada de la residència ha estat exposada des del divendres fins al dilluns, i ha estat tot un èxit: hem venut pràcticament tot el que hi teníem preparat. El dia 23 hem preparat la de la Plaça dels Països Catalans per poder compartir les nostres creacions amb tot el poble. A més a més d’exposar les manualitats realitzades, també hem venut llibres de segona mà i hem organitzat tallers creatius perquè tothom pugui gaudir del dia de Sant Jordi.
 
L’experiència ha estat tot un èxit i confiem en que l’any vinent serà encara millor.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES